Naon tempat anu langkung gampang pikeun diajar basa Cina tibatan basa anu sanés?

Seueur jalma nyarios yén diajar basa Cina sesah. Nyatana, henteu. Salian kanyataan yén karakter Cina leres-leres meryogikeun latihan ngapalkeun, Cina ogé ngagaduhan kesederhanaanna dibandingkeun sareng basa-basa sanés.

Pinyin Cina ringkes sareng jelas, ditulis ku hurup Latin, sareng jumlahna terbatas. Saatos diajar 21 inisial sareng 38 final ditambah 4 nada, éta ngaliput ampir sadaya lafal.

Henteu aya parobihan morfologis di Cina. Salaku conto, kecap barang dina basa Rusia dibagi kana maskulin, feminin, sareng nétral. Unggal nomina ngagaduhan dua bentuk, tunggal sareng jamak, sareng aya genep variasi anu béda dina tunggal sareng jamak, janten kadang nomina ngagaduhan dua belas jinis Kumaha upami parobihanana? Naha anjeun parantos mimiti simpati sareng murid anu diajar basa Rusia? Henteu ngan ukur dina basa Rusia, tapi ogé dina kecap barang Perancis sareng Jérman, henteu aya parobihan sapertos Cina.

Ungkapan angka tunggal sareng jamak dina basa Cina kawilang saderhana. Salaku tambahan pikeun nambihan "lalaki" kana kecap ganti pribadi, umumna henteu kedah nekenkeun konsép angka jamak, sareng langkung ngandelkeun tarjamahan gratis.

Urutan kecap tina basa Cina penting pisan sareng kawilang maneuh. Teu aya bedana "milik kasus", tapi dina seueur basa, aya seueur parobihan dina "milik kasus", sareng aya ogé kecap sipat anu ngarobih éta. Sakitu seueur basa sareng Cina Sabalikna, urutanana henteu penting.

Cina bénten pisan sareng basa sanés dina "katégori gramatikal". Ieu ogé tempat anu paling konsentrasi dimana urang Cina kawilang gampang diajar!


Pos waktos: Aug-07-2020