Warta

  • What are the easier places to learn Chinese than other languages?
    Pos waktos: Aug-07-2020

    Seueur jalma nyarios yén diajar basa Cina sesah. Nyatana, henteu. Salian kanyataan yén karakter Cina leres-leres meryogikeun latihan ngapalkeun, Cina ogé ngagaduhan kesederhanaanna dibandingkeun sareng basa-basa sanés. Pinyin Cina ringkes sareng jelas, ditulis ku hurup Latin, sareng nomer ...Maca deui »

  • Foreigners who speak Chinese well do this!
    Pos waktos: Aug-07-2020

    Anyar-anyar ieu, murid anu ngagaduhan pondasi lengkep enol, saatos diajar tilu kelas, ngawartosan yén anjeunna bakal robih janten guru anu khusus kana basa Inggris lisan kusabab anjeunna henteu hoyong diajar grammar Cina atanapi hal anu aya hubunganana sareng HSK, tapi ngan ukur hoyong diajar sababaraha bahasa kahirupan sapopoe, sapertos kumaha Buyi ...Maca deui »

  • What Is An International Chinese Teacher?
    Pos waktos: Aug-07-2020

    Guru Tionghoa internasional nyaéta guru anu ngajar basa Cina saluyu sareng standar internasional, sareng targét pengajaranna nyaéta jalma-jalma ti nagara atanapi kabangsaan anu basa indungna nyaéta basa anu sanés. Hosting tina Olimpiade sareng World Expo parantos masihan langkung seueur kasempetan pikeun dunya ...Maca deui »