Eupan Balik Palanggan

Hatur nuhun khusus ka guru Nomi Cina online. Kusabab kuring kedah ngurus orok anu bungsu, abdi moal tiasa neraskeun ngabimbing murangkalih anu sanés.
Ibu Zhu parantos ngabantosan kuring pisan. Barudak kuring parantos diajar sareng anjeunna langkung ti sataun. Ayeuna aranjeunna tiasa maca carita sacara mandiri sareng tiasa nyarios lancar ka kuring dina basa Cina di bumi.

- Maman Yihan

Anjeunna resep pisan ka kelas Ibu Ding, sareng Ibu Ding sok tiasa narik perhatian na ka kelas. Biasana anjeunna lambat pisan nalika nuju ngerjakeun PR. Ayeuna anjeunna bakal ngarengsekeun PR Cina na saatos réngsé kelas na kuring henteu kedah ngawaskeunana deui. 

——Mu Kang

Abdi ngahargaan pisan Ibu Hu. Baheula, éta salawasna nyandak Leo ngeunaan sajam kanggo ngalaksanakeun tambihan matématika sareng pangirangan. Saatos diajar sareng Ibu Hu salami dua bulan, anjeunna ayeuna tiasa ngalengkepan 100 masalah matématika dina 10 menit sareng tingkat anu leres ogé luhur pisan. Kuring miharep yén matematik Leo tiasa langkung saé sareng langkung saé sareng kuring henteu kedah hariwang deui.

——Leo urang ibu

Anjeunna ageung di Amérika Serikat sareng teu aya réréncangan Cina di sakitar anjeunna. Anjeunna henteu tiasa komunikasi sareng nini-nini nalika urang balik ka Cina tiheula. Taun ayeuna kuring bakal nyandak anjeunna deui pikeun ngareuwaskeun nini-nini na! Nuhun ka Ibu Han pikeun bantosan sareng kasabaranana sareng Raymond, hatur nuhun pisan!

——Mama Raymond