Kurikulum

Nomi Cina Online
Sistem Kurikulum

Nomi Cina Online
Kurikulum Inti Ngembang Diri

L1 - L2 Ngupingkeun & Nyarios

168 pelajaran & 18 Téma & 200 kecap
Ngartos lafal sareng éjahan 63 Pinyin sareng tiasa ngabedakeun awal, vokal sareng suku kata sadayana.
Fokus kana ningkatkeun kamampuan ngadangukeun sareng nyarios. Ningkatkeun minat siswa kana basa Cina ngalangkungan palatihan topik sareng nempatkeun dasar pikeun éksprési lisan anu lancar.
Diajar 29 stroke, 40 radikal karakter Cina sareng 28 karakter dasar Cina. Ngabentuk pamahaman dasar ngeunaan struktur sareng nyerat karakter Cina.

L3 - L4 Maca & Nulis

480 pelajaran & 32 Téma & 800 kecap
Diajar katerampilan éjaan alam, kaparigelan komunikasi ; maca sababaraha jinis tulisan, ningkatkeun kamampuan maca sareng ngokolakeun kasadaran nyerat sareng kamampuan mikir Cina.
Bisa maca tulisan sedeng sareng panjang sacara mandiri sareng nyerat tulisan Cina saderhana kalayan gampang.

L5 - L7 Konteks & Topik

220 pelajaran & 16 Téma & 1500 Kecap
Diajar tata basa sacara sistematis sareng ningkatkeun kamampuan maca.
Ngokolakeun kamampuan komprehensif murid ngalangkungan modél diajar tugas multi-tingkat anu dirarancang ngeunaan téma anu béda-béda.
Bisa maca tulisan panjang sacara mandiri sareng nyerat tulisan pondok kalayan gampang.

L8 Diajar jero

200 pelajaran & 8 Téma & 2500 Kecap
Ningkatkeun kualitas kamanusaan sareng konotasi sastra ngalangkungan studi komprehensif ngeunaan budaya, sajarah sareng aspek-aspek sanés.
Ngartos kana akar sajarah Cina sareng maca tulisan ngeunaan sababaraha mata pelajaran, ngalaksanakeun prakték tata basa kontéks komprehensif pikeun ningkatkeun kosa kata sacara sistematis.
Tiasa ngarengsekeun masalah dina kahirupan nyata sareng urang Tionghoa, diajar nyerat tulisan propésional sapertos laporan investigasi, koméntar koran, jst.