Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Pilarian Terang perkawis Nomi

8 sét lengkep tina
mandiri mekarkeun eusi pangajaran.

Taat kana konsép dasar patukeuran budaya, basa heula, urang nyoko kana modeu dasar Guru di Cina, Murid di sakumna dunya pikeun ngalaksanakeun ajaran Cina.


Langkung ti 500 siswa diajar Cina sareng urang

Hiji-kana-seueur, produk pengajaran inti interaksi dumasar kami parantos hasil diluncurkeun di seueur nagara di panjuru dunya sareng seueur dipuji ku mahasiswa luar negeri.

1200 Nomi Cina online parantos ngempelkeun langkung ti 12,000 jam waktos diajar online.

Nomi keukeuh inovasi sareng ngadopsi modél Internét + Pendidikan pikeun terus ningkatkeun diri urang sorangan sareng ningkatkeun pangalaman pangguna.
Nyawang

Kaahlian & Kaahlian kami

Naha urang diajar basa Cina di Nomi?

Metode diajar anu senang :Di dieu, anjeun bakal sapatemon di kelas interaktif anu paling menarik. Kami nganggo pangajaran situasional, kaulinan sareng metode anu sanés pikeun ngajantenkeun barudak diajar sareng jatuh cinta ka Cina. Kursus éksklusif hiji-ka-hiji, hiji kanggo opat kelas alit, ngajantenkeun diajar murangkalih langkung dirobih.
Seueur jinis kursus: Di dieu, anjeun tiasa mendakan kursus anu paling cocog. Henteu janten masalah anjeun ngamimitian ti mimiti atanapi Cina canggih, anjeun tiasa mendakan kursus anu pas di dieu. Zero Basic Chinese, maca, nyerat, nyarios, nyarios gambar, HSK, AP Cina ... Aya kursus matématika anu langkung lengkep pikeun anjeun milih.
Diajar sosial: Di dieu, anjeun henteu ngan ukur tiasa pendak sareng guru anu lucu, tapi ogé ngabantosan budak anjeun mendakan pasangan pikeun diajar, janten anjeun moal deui nyalira diajar basa Cina.

Guru anu réa:Di dieu, anjeun tiasa mendakan sadaya jinis guru, lucu, taliti, sabar, ketat sareng serius ... Henteu kedah hariwang ngeunaan guru teu ngartos budak. Guru Cina urang sadayana ngagaduhan pangalaman ngajar asing. Palatihan ngajar anu sampurna ngajantenkeun guru urang langkung saé.
Respon real-time palanggan: Di dieu, anjeun bakal mendakan jasa palanggan anu paling sabar. Upami murid atanapi sepuh ngalaman masalah, guru palayanan pelanggan bakal ngabantosan anjeun, supados prosés diajar murangkalih langkung lancar, supados sepuh ngaraos langkung aman.

Guru urang

CikZhu

Guru bentang

Miss Becky, ti Cina, gaduh gelar sarjana pendidikan internasional Cina. Anjeunna kantos ngajar kursus-kursus Cina di universitas sareng ngagaduhan katerampilan Cina anu hadé. Abdi gaduh sakitar 4 taun pangalaman ngajar. Kuring pernah ngajar Cina ka murid-murid di Maladéwa sareng ilubiung dina program pertukaran Cina sakola internasional di Amérika Serikat.

Mr.Li

Guru kelas khusus

Tuan Li ti Cina sareng gaduh gelar sarjana. Anjeunna ngagaduhan pangalaman pengajaran anu euyeub sareng resep damel sareng barudak. Anjeunna bakal nyayogikeun kelas anu pikaresepeun pikeun murid sareng ngajantenkeun aranjeunna senang diajar. Li mampuh ngahijikeun metode pangajaran THE TPR kana pangajaran online sareng ngabantosan murid ngartos konténna. Anjeunna ahli dina ngagunakeun épék visual, naha éta powerpoint atanapi nyepeng papan tulis, anjeunna tiasa ngagunakeun spidol pikeun narik perhatian murid. Anjeunna bakal ngadorong muridna pikeun nyarios sareng nganggo kalimat lengkep sakalian mungkin.

CikJo

Guru kelas khusus

Jo ti Cina sareng gaduh gelar sarjana muda dina Pendidikan Internasional Cina. Jo ngagaduhan 4 taun pangalaman ngajar, kalebet ngajar di sakola dasar sareng SMP. Anjeunna henteu sabar ngantosan anjeun. Barudak bakal resep diajar sareng Jo. Jo ngarep pisan ningali barudak anu saé di kelas Nomi. Kadieu sareng gabung sareng anjeunna!

ngarepkeun pendak sareng anjeun di kelas Nomi!