• HY-1
  • HY-2
  • HY-3
  • Books

    Buku

    Taat kana konsép dasar "pertukaran budaya, basa heula", sakola nyoko kana modeu dasar "guru di Cina, murid di seluruh dunya" pikeun ngalaksanakeun ajaran Cina.
  • 1-On-1 Coaching

    Palatih 1-Dina-1

    Jenis pembinaan motivasi ieu paling épéktip! Masih, kusabab seueur pesenan, ayeuna aya daptar ngantosan supados tiasa sumping ka rapat
  • Social learning

    Diajar sosial

    Di dieu, anjeun henteu ngan ukur tiasa pendak sareng guru anu lucu, tapi ogé ngabantosan budak anjeun mendakan pasangan pikeun diajar, janten anjeun moal deui nyalira dina diajar basa Cina.
  • Audio Books

    Buku Audio

    Nomi keukeuh inovasi sareng ngadopsi modél Internét + Pendidikan pikeun terus ningkatkeun diri urang sorangan sareng ningkatkeun pangalaman pangguna.

Urang Carita

Langkung ti 500 siswa parantos diajar basa Cina sareng kami sareng kami nampi seueur pujian ti sepuh sareng murid di saluruh dunya.
Ngartos Langkung
  • — Jay's mom

    Anjeunna resep pisan ka kelas Ibu Ding, sareng Ibu Ding sok tiasa narik perhatian na ka kelas. Biasana anjeunna lambat pisan nalika nuju ngerjakeun PR. Ayeuna anjeunna bakal ngarengsekeun PR Cina na saatos réngsé kelas na kuring henteu kedah ngawaskeunana deui.

    - Indung si Jay

  • — Raymond's mom

    Anjeunna ageung di Amérika Serikat sareng teu aya réréncangan Cina di sakitar anjeunna. Anjeunna henteu tiasa komunikasi sareng nini-nini nalika urang balik ka Cina tiheula. Taun ayeuna kuring bakal nyandak anjeunna deui pikeun ngareuwaskeun nini-nini na! Nuhun ka Ibu Han pikeun bantosan sareng kasabaranana sareng Raymond, hatur nuhun pisan!

    - Ibu Raymond

  • — Yihan' s mom

    Hatur nuhun khusus ka guru Nomi Cina online. Kusabab kuring kedah ngurus orok anu bungsu, abdi moal tiasa neraskeun ngabimbing murangkalih anu sanés.
    Ibu Zhu parantos ngabantosan kuring pisan. Barudak kuring parantos diajar sareng anjeunna langkung ti sataun. Ayeuna aranjeunna tiasa maca carita sacara mandiri sareng tiasa nyarios lancar ka kuring dina basa Cina di bumi.

    - Maman Yihan

  • — Leo's mom

    Abdi ngahargaan pisan Ibu Hu. Baheula, éta salawasna nyandak Leo ngeunaan sajam kanggo ngalaksanakeun tambihan matématika sareng pangirangan. Saatos diajar sareng Ibu Hu salami dua bulan, anjeunna ayeuna tiasa ngalengkepan 100 masalah matématika dina 10 menit sareng tingkat anu leres ogé luhur pisan. Kuring miharep yén matematik Leo tiasa langkung saé sareng langkung saé sareng kuring henteu kedah hariwang deui.

    - Ibu Leo

index_news

Pusat Berita

  • What are the easier places to learn Chinese than other languages?

    Naon tempat anu langkung gampang pikeun diajar Chine ...

    07/08/20
    Seueur jalma nyarios yén diajar basa Cina sesah. Nyatana, henteu. Salian kanyataan yén karakter Cina leres-leres meryogikeun latihan ngapalkeun, Cina ogé ngagaduhan kesederhanaanna dibandingkeun sareng basa anu sanés ...
  • Foreigners who speak Chinese well do this!

    Urang asing anu nyarios Cina ogé ngalakukeun ieu!

    07/08/20
    Anyar-anyar ieu, murid anu ngagaduhan pondasi enol lengkep, saatos diajar tilu kelas, ngawartosan yén anjeunna bakal robih janten guru anu khusus kana basa Inggris lisan kusabab anjeunna henteu hoyong diajar tata basa Cina atanapi HSK-rel ...
tingali sadaya berita

Ngeunaan Perusahaan

Nomi Cina online mangrupikeun platform pengajaran Cina online anu diinvestasikeun sareng diwangun ku Ningbo Huayu Network Technology Co., Ltd. Nomi mangrupikeun tempat pikeun sadaya anu mikaresep budaya Cina di seluruh dunya diajar, ngalaman sareng komunikasi. Taat kana konsép dasar "pertukaran budaya, basa heula", sakola nyoko kana modeu dasar "guru di Cina, murid di sakumna dunya" pikeun ngalaksanakeun ajaran Cina.
Nomi keukeuh inovasi sareng ngadopsi modél Internét plus Pendidikan pikeun terus ningkatkeun diri urang sorangan sareng ningkatkeun pangalaman pangguna.
Produk ngajar inti "One-to-many, based based" kami parantos hasil diluncurkeun di seueur nagara di panjuru dunya sareng seueur dipuji ku mahasiswa luar negeri.
diajar tina haté anjeun, kabagjaan di handap ieu.

Maca deui